2013. március 24., vasárnap

Sexpartner - November

Itt van az NRG-Technology-Sexpartner trilógia utolsó darabja, amelyről nagy eséllyel feltételezhető, hogy időben a másik kettő előtt keletkezett. Erre enged legalábbis következtetni az, hogy a mindhárom albumon megszólaló Ébredés és November a másik két zenekarnév alatt publikált variánsokhoz képest kevésbé tűnik kidolgozottnak. Ezekhez a dalokhoz hasonlít struktúráját, illetve hangulatát tekintve a Titkolni kell és a Hazudnod sem kell (érdemes figyelni itt is szövegre, különösen előbbié annyira őszinte vallomás, hogy már talán nem is pop...).
Aki még kíváncsi arra, hogy mi lett ezzel a zenekarral, az látogasson el ide: http://www.facebook.com/pages/FunBassKiller-Production/445079152176470, vagy pedig ide: https://soundcloud.com/funkbasskillers. Talán az érdeklődőknek sikerül többet megtudniuk, ha már nekem ez nem sikerült.
                                Sexpartner by Gabor Gabor on Grooveshark

1 megjegyzés:

  1. Ez egy nagyon jó blog :) kár, hogy nincs fb oldal ilyen zenéknek. csinálhatnál egyet :D én még nem is éltem, amikor ezek a zenék mentek, így nem ismerek sokat, ezért tök jó lenne, mert imádom ezt a műfajt :)

    VálaszTörlés